El Saló de la Formació i Ocupació de Lleida és un espai de trobada obert a tothom per:

  • Orientar i assessorar els i les joves i les seves famílies de cara al seu futur acadèmic i laboral.

  • Mostrar les possibilitats d’ocupació en el seu sentit més ampli, que inclou l’accés al mercat laboral i ofertes de treball, l’assessorament i orientació laboral i l’orientació en drets laborals.

  • Donar a conèixer les experiències formatives i l’oferta acadèmica en Formació Professional i FP dual, el servei d’assessorament i reconeixement de competències professionals i el servei d’acreditació de competències obtingudes en la vida laboral.

  • Informar de l’oferta de cursos de formació ocupacional i certificats de professionalitat, i que són adreçats a persones en situació d’atur i a persones treballadores que tinguin disponibilitat per assistir a les accions formatives.

  • Donar a conèixer la formació contínua per a treballadors ocupats, que té per objecte oferir-los una formació per expandir les seves habilitats i impulsi la competitivitat de les empreses, de manera que els capaciti per millorar la seva ocupabilitat.

  • Presentar els serveis i assessorament per l’impuls a l’emprenedoria, oportunitats de negoci i autoocupació.

Inscriu-te i participa per conèixer tota la oferta formativa i ofertes laborals!

Formació Professional – Graus Universitaris – Màsters i postgraus – Formació Ocupacional i continuada – Habilitats i competències – Idiomes – Oportunitats laborals – Emprenedoria