Els visitants del saló lleidatà hi trobaran 65 ofertes laborals d’empreses, a més de les propostes del Servei d’Intermediació Laboral de l’IMO i del SOC

El saló digital FormaOcupa obre virtualment les portes demà dimecres amb la presència de 75 empreses de formació i ocupació i 65 ofertes laborals d’empreses, a més de les propostes del Servei d’Intermediació Laboral de l’Institut Municipal d’Ocupació de Lleida (IMO) i del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC).

El Saló de la Formació i Ocupació de Lleida, iniciativa impulsada per l’IMO, oferirà demà i demà passat diverses xerrades i cites virtuals amb entitats i empreses a tots aquells que ho sol·licitin a fi de trobar l’orientació acadèmica adient per triar estudis en centres docents sobre formació professional, graus universitaris, màsters i postgraus, formació ocupacional i continuada, oportunitats laborals i emprenedoria.

Cal recordar que per participar en el certamen cal estar inscrit al web www.formaocupa.com. En aquest web els usuaris trobaran els espais online de les entitats, la citada possibilitat de concertar una trobada virtual i les empreses amb les quals poden contactar, així com els contactes dels responsables per enviar el currículum.

Igualment, els inscrits podran rebre assessorament i orientació per emprendre un negoci a càrrec de responsables de GlobaLleida, mentre que Reempresa (unmercat de compravenda de petites i mitjanes empreses de Catalunya) ofereix  69 oportunitats a Lleida per tot aquell que vulgui reemprendre un negoci.

Ofertes laborals molt variades

Entre les ofertes laborals que els visitants virtuals trobaran a FormaOcupa destaquen les 4 places de professor d’anglès ofertades per Mr. English; les 5 de personal d’administració, infermeria, manipulació i repartiment d’Inserta Empleo Fundación Once; les 6 d’agricultura, au-pair i enologia de Sabática; les 5 de project managersoftware developer java i net, microinformàtica i backoffice del Grup Saltó, o les 4 de personal d’electricitat i frigorista de Helpoint Services.

Igualment, podran accedir a les 3 ofertes de personal d’administració i d’operaris de Sustainable Agro Solutions, les 16 de personal comercial, de coordinació, enginyeria, professionals per a centres residencials i d’atenció sociosanitària de l’Associació Alba; les 2 de personal de riscos laborals i comercial de Salut i Treball, les 24 de personal de direcció d’obra, oficina tècnica, topografia, enginyeria i edificació de l’Associació de Sobreestants, a més de les ofertes del Servei d’Intermediació Laboral de l’IMO i del SOC.

Cal recordar coma novetats destacades que enguany FormaOcupa és obert a totes les persones que necessitin orientació i formació laboral, de qualsevol edat, i que a més ha donat entrada a totes les empreses i entitats de referència en l’àmbit de la formació i ocupació de la ciutat.

Els 4 eixos de FormaOcupa són l’Orientació (assessorament per orientar el futur acadèmic o professional), la Formació (FP, graus, màsters i postgraus, formació ocupacional i continuada, idiomes, cursos), les Oportunitats Laborals (empreses amb ofertes de feina) i les Oportunitats de Negoci i Emprenedoria (assessorament per emprendre i trobar oportunitats de negoci).

FormaOcupa està organitzat per la Fira de Lleida, l’Institut Municipal d’Ocupació de l’Ajuntament de Lleida (IMO) i el Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya, amb el suport de GLOBALleida.