FormaOcupa és el punt de trobada per estudiants, famílies, treballadors i persones en recerca de feina que busquen orientació i millorar el seu futur professional.

Poden participar entitats i empreses que ofereixen formació i orientació ( FP, Graus Universitaris, Màsters i postgraus, Formació Ocupacional i Continuada, Assessorament per l’emprenedoria, Formació Complementaria, Arts i Idiomes, Empreses amb ofertes laborals, i altres serveis i recursos relacionats.)

L’entitat i empresa expositora comptarà amb un perfil online on poder mostrar la seva oferta formativa o laboral pels dies previs, durant i desprès de la fira. A través de l’agenda es podran concertar cites presencials per atendre a la fira, facilitant reservar hores als candidats i candidates que tenen interès en la proposta i així poder atendre de forma més personalitzada a l’estand.

Durant la fira es podrà orientar i assessorar als visitants d’una forma personal i directa a banda d’oferir tallers i xerrades i donar a conèixer l’entitat de forma global. Desprès de la fira, la informació i la fitxa online de la empresa expositora quedarà activa per a futures consultes i les persones que ho desitgin podran consultar-la durant tot l’any.

Aprofita la plataforma de Formaocupa per arribar a més persones!

Per participar pots
completar la sol·licitud
I enviar-la a:
vbarrull@firadelleida.com

Per proposar tallers i xerrades, pots enviar la teva proposta a:
ipineda@firadelleida.com
Sra. Irene Pineda 973 705006